0031 85 888 7910

Dunlop Winter Response 2 195/65 R15 91T

Dunlop

Bandenfabrikant uit Japan. Een kwaliteitsproduct voor het hogere prijssegment.

Dunlop Winter Response 2

In het geval dat op de foto een bepaald type velg is afgebeeld, is deze afbeelding uitsluitend ter illustratie.

60,99
En dat inclusief verzendkosten!

Aantal:

Bandenmaat:195/65 R15 91T wijzig
Banden: WinterbandenWinterbanden
M+S keurmerk
met het sneeuwvloksymbool met het sneeuwvloksymbool
Klantbeoordeling:
EU Bandenlabel:Rolweerstand (brandstofverbruik) C Grip op natte weg C Afrolgeluid B70 dB
EAN:3188649820504
Artikelnummer:R-240200
Snelheidsindex:T: deze band is voor snelheden tot 190 km/h toegelaten.
Test-beoordeling Profiel Winter Response 2:
ÖAMTC 09/2019 (german)
ANWB.nl 09/2019
TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft 09/2019 (german)
ACE Auto Club Europa 09/2018 (german)
ÖAMTC 09/2018 (german)
meer
ANWB.nl 09/2018
GTÜ Gesellschaft für Technische Überwachung mbH 09/2018 (german)
TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft 09/2018 (german)
ARBÖ 09/2018 (german)
ANWB.nl 10/2017

Winterbanden speciaal ontwikkeld om controle over het voertuig in alle rijomstandigheden te houden tijdens de winter. SP Winter Response is een winterband die grip en een betere controle en een betere niveau van de reactie op de winter ritten in alle omstandigheden biedt. Winterbanden die twee soorten lamellen toont, die samenwerken om een betere stabiliteit en tractie controle te bieden.

Ribben op de schouders van de band verhogen de tractie en remprestaties, terwijl de hoge amplitude van de rib in het midden van het profiel verhoogt tractie en productie van hoge niveaus van de rolweerstand tegen wegglijden tijdens het rijden in de winter rijomstandigheden. Winterbanden met het merk "M + S" overeenkomstig Richtlijn 92/23/EEG van de Raad van 31 maart 1992 betreffende de banden (banden) motorvoertuigen en aanhangwagens daarvan.

Silica-Plus rubbersamenstelling. Een rubbersamenstelling uit de motorsport die een hoge mate van grip levert, met name op natte wegen en bij lage temperaturen.Voordelen Ongeëvenaarde rem- en versnellingsprestaties; hoge grip in natte en koude omstandigheden; weinig slijtage.

Jointless Belt (JLB). Een hybride overlaytechnologie die omtrekvervormingen bij hoge snelheden beperkt.Voordelen Ongeëvenaarde stabiliteit bij hoge snelheid; soepele en gelijkmatige slijtage.

Asymmetrisch profiel. Een asymmetrisch profiel biedt betere handling en een betere weerstand tegen aquaplaning. De rondlopende centrale rib verbetert de stabiliteit en de precisie. De asymmetrische plaatsing van de groeven verbetert de grip op nat en droog wegdek.Voordelen Verbeterde prestaties op rechte stukken en in de bochten; grotere weerstand tegen aquaplaning.

Multi-lamelsysteem. Winterse rijomstandigheden kunnen enorm uiteenlopen. Van koud en droog naar sneeuw of ijzel stellen deze omstandigheden zeer hoge eisen aan een band. Dunlop's meervoudig lamelsysteem gaat deze uitdaging aan, met verschillende typen lamellen voor afwisselende winterse wegomstandigheden.Voordelen Consequente prestaties in diverse winterse omstandigheden.

Multi Radius Tread (MRT). MRT-ontwerpen verdelen het loopvlak in de breedte in tien segmenten met een verschillende straal en zijn daardoor nauwkeuriger. Dit leidt tot zeer effectieve drukverdeling op het wegcontactvlak. Het effect is een veel geleidelijker overgang van rechtuit rijden naar bochten, wat leidt tot nauwkeuriger en progressieve reacties. Voordelen Aanzienlijk betere controle onder alle rijomstandigheden; uitstekende handling op nat en droog wegdek; meer controle bij het nemen van bochten.

Naar het bandenoverzichtBandenlabel/efficiëntieklassen

Label: C-C-70
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 0