0208081934

Banden voor racewagens


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

123banden.com
Noot 4.48/5 - 873 Klantenwaardering
meerWij hebben alles, zelfs banden voor racewagens

Bent u op zoek naar banden voor Racewagens? Dan zit u bij ons goed. Wij bieden banden aan die een beter profiel hebben dan de reguliere producten, waardoor u een betere grip op de weg hebt. Ook zijn de banden enorm slijtvast en zijn ze gemaakt om hoge snelheden aan te kunnen. En dit ook gegarandeerd bij alle weersomstandigheden en op alle soorten asfalt.

Jarenlange expertise en grondige tests zorgen ervoor dat deze banden geschikt zijn om op hoog niveau te presteren. En voor het bedrag hoeft u het ook nog eens niet te laten, want we zijn zeker niet duurder dan de andere aanbieders van dit product en blijven de goedkoopste in racing. We bieden altijd de beste prijs en de beste service.

Wij hebben banden voor Racewagens, voor ieder wat wils

Als u geld wilt besparen maar toch producten van uitstekende kwaliteit wilt aanschaffen zou u eens kunnen overwegen om het aanbod van 123banden.com te bekijken. Wij bieden bijvoorbeeld een ruime keuze aan banden met een speciaal voor racing ontwikkelde kleine velg.

Door de speciale rubbersamenstelling van de banden zijn ze in staat de hoge temperaturen te weerstaan die u zult bereiken wanneer u hard rijdt. Zo bent u dus ook bij hoge snelheden verzekert van veiligheid bij het nemen van scherpe bochten.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 16.06.2024 07:42