0208081934

kleine banden / maaimachines

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)Kleine banden voor maaimachines

Kleine banden voor maaimachines zijn banden die onder andere gebruikt worden voor kleine maaimachines, zoals grasmaaiers en zitmaaiers. Met deze machines wordt vooral over gras en gazons heen gereden. Het bandenprofiel zal hierdoor niet zo hard afslijten als dat van een band die alleen op de verharde weg wordt gebruikt. De meeste banden van dit type zijn luchtbanden met een speciaal gazonprofiel of een grof blokprofiel. Dit geeft goede grip op het gras en de zachte ondergrond van het gazon.

 Het speciale profiel zorgt er ook voor dat het gras van je gazon niet beschadigt tijdens het maaien. Bij het kiezen van nieuwe banden moet je rekening houden met de afmetingen en het type bodem waarop je de banden gaat gebruiken. De afmetingen kun je lezen in het onderhoudsboekje van je grasmaaier of kijk naar de maat die vermeld staat op de zijkant van je oude grasmaaierbanden.

Deze maat kun je aanhouden bij je bestelling. Wil je je zitmaaier veelzijdig gebruiken? Dan kies je voor een grover profiel, waarmee je je grasmaaier ook kunt gebruiken op moeilijk terrein met losse aarde of los zand. Bestellen doe je natuurlijk hier op 123banden.com, waar en wanneer je maar wilt.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 13.04.2024 07:45