0208081934

banden voor landbouwkundige voertuigen

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggaveBanden voor landbouwkundige voertuigen: geschikt voor elke klus

Banden voor landbouwkundige voertuigen zoals trekkers, kippers, tankwagens en opraapwagens, moeten tegen een stootje kunnen. Koop daarom goede gespecialiseerde landbouwbanden met een profiel dat geschikt is voor het rijden over akkers en droog of zacht, modderig grasland. De impact op de bodem moet natuurlijk zo klein mogelijk zijn, maar je moet natuurlijk wel genoeg grip hebben om met je machines op het land te kunnen werken en zware aanhangers te kunnen trekken.

Bij 123banden.com koop je landbouwbanden en trekkerbanden van merken die bekend staan om hun goede banden, speciaal geschikt voor het boerenwerk.
Denk aan merken zoals Carlisle, Trelleborg en Cheng Shin. De bandenprofielen en het loopvlak zijn zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor het stevige werk op een akker of weiland. Vastrijden is nooit een pretje tijdens de drukte van het seizoen. Met goede banden en verstandig te werk gaan kun je deze overlast wel beperken.

En zijn je landbouwbanden echt aan vervanging toe, dan bestel je gewoon een paar nieuwe in onze shop. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij bezorgen ze dan bij je thuis of bij je loonbedrijf zodat ze direct gemonteerd kunnen worden. Zo hoeven je machines nooit lang stil te staan.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 14.07.2024 07:45