0208081934

Motorbanden: Enduro

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kostenEnduro motorbanden eenvoudig en snel online bestellen

Voor Enduro motorbanden hoef je niet verder te kijken dan 123banden.com. Het produceren van goede motorbanden vraagt van bandenfabrikanten een unieke aanpak. Zoals de naam al zegt moet een Enduro band het lang vol kunnen houden. Dat niet alleen, dit soort banden moet moet goede prestaties leveren op zowel de verharde weg als op de onverharde weg.

De fabrikanten krijgen dit voor elkaar door middel van het gebruik van unieke rubbersamenstellingen, die zorgen voor een goede tractie op verschillende oppervlakken. Dat niet alleen, ook wordt gebruikt gemaakt van unieke groeven, vaak een combinatie van grof en fijn. Dit zorgt voor een goede waterafvoer op de verharde weg en in de modder. Bij 123banden.com vindt u goedkope aanbiedingen van alle grote merken, tevens hebben we alternatieven voor de prijsbewuste consument.

Enduro motorbanden bestel je gemakkelijk online bij ons

Ook voor Enduro motorbanden zit u bij 123banden.com goed. Zo hebben wij bijvoorbeeld het merk Metzeler voor u. Deze Duitse onderneming streeft naar het maken van de perfecte band voor motorfiets fanaten. Als u bij ons bestelt bezorgen we trouwens gratis en snel, zo hoort dat vinden wij.

Tevens hebben wij meer dan 300 montagepartners verspreid over Nederland, zo is er altijd wel ééntje bij u in de buurt om de banden voor u te monteren. Bestel vandaag nog, en wanneer u niet tevreden bent maakt u gewoon gebruikt van ons 30 dagen retourbeleid.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 18.05.2024 07:44