0208081934

Vrachtwagen banden


Uw mogelijkheden voor montage

Uw garageGeen angst: Ook voor vachtwagen bieden wij montage partners bij u in de buurt aan.
Naar montage partners zoeken

Vrachtwagen montagepartner gezocht

We zoeken nog garages voor de montage van vrachtwagenbanden
Aanmelden zonder kosten

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: autobanden@delti.com

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)



Vrachtwagen banden: nu online bestellen bij 123banden.com

Goede vrachtwagen banden zijn van groot belang. Als uw vrachtwagen veel tijd op de weg doorbrengt, en dat doet hij ongetwijfeld, moet veiligheid hoog op het prioriteitenlijstje staan. Een goede band kenmerkt zicht door een grote slijtvastheid, een goede grip en een lage rolweerstand. U kunt bij ons terecht voor alle topmerken voor uw vrachtwagen, zoals Michelin en Bridgestone.

Met goede banden bent u niet alleen veiliger op weg, ze helpen u ook om brandstof te besparen omdat ze vaak een lagere rolweerstand hebben. Alle banden in ons assortiment hebben ook verstevigde zijwanden om het extra gewicht van een vrachtwagen aan te kunnen. U kunt natuurlijk voor een goedkope optie gaan, we hebben vele merken om uit te kiezen, ook voor de koper die wat scherper op de prijs wil letten. Alle banden worden overigens uitgebreid getest zodat u zonder twijfels tot kopen kunt overgaan.

Bij 123banden kunt u voor vrachtwagen banden terecht van alle bekende merken. Michelin en Bridgestone zijn onze best verkopende banden in dit segment. Het vele onderzoek dat deze bedrijven doen naar veiligheid, efficiëntie en levensduur maakt ze tot leiders in het bandensegment.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 18.05.2024 07:41