0208081934

Complete wielset

Aluminium velg met zomerbanden

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
106,87 € per velg

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Autotype kiezen
Velg kiezen
Band kiezen
Complete wiel bestelen

Meest populaire velgen

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
af 145,50 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
af 94,45 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
af 96,81 €

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
af 136,50 €

We bieden u een passende complete wiel

Opdat we u geschikte complete wielen kunnen tonen, moet u eerst uw voertuig kiezen

Complete wielen met TPMS

Als uw voertuig is uitgerust met een TPMS-systeem, dan monteren en programmeren we de zonder extra kosten met de juiste TPMS-sensoren op uw nieuwe wielen.

Complete wielen – kosteneffectief en snelle montage

Alle bandenspecialisten raden winterbanden aan in de winter en zomerbanden voor de zomer te kiezen. Als u beide bandentypes heeft gemonteerd op afzonderlijke lichtmetalen of stalen velgen voor uw auto, hoeft u zich geen zorgen te maken over het wisselen van banden in oktober of rond Pasen. Alleen de complete wielen hoeven te worden vervangen. Onze complete wielen zijn ook goedkoper dan apart banden en velgen aan te schaffen.

Aluminium velg met zomerbanden hier online te bestellen

Een nieuwe aluminium velg met zomerbanden bestelt u natuurlijk het gemakkelijkst en het goedkoopste op 123banden.com. Op tijd uw banden vervangen is erg belangrijk. Niet alleen voor uw eigen veiligheid maar ook voor die van uw medeweggebruikers. Winterbanden zijn gemaakt om optimaal te functioneren bij een temperatuur van 7 graden of kouder.

Het is daarom verstandig niet te lang te wachten met het bestellen van nieuwe zomerbanden. En als u toch nieuwe zomerbanden bestelt, waarom dan niet gelijk met een aluminium velg? Aluminium velgen zien er natuurlijk ontzettend goed uit, maar ze hebben tevens praktische voordelen. Door het open ontwerp en materiaal dat gebruikt is kunnen aluminium velgen makkelijker warmte afvoeren. Dit verlengt de levensduur van zowel de bans als de remschijven.

Aluminium velg met zomerbanden eenvoudig hier te bestellen

Bestel uw nieuwe zomerbanden met lichtmetalen velgen eenvoudig hier op 123banden.com. Lichtmetalen velgen hebben een lager gewicht dan stalen velgen, dit zorgt voor een verbetering van de prestatie van uw auto, en zorgt voor brandstofbesparing. Wij hebben het grootste assortiment velgen en banden, wel 100 merken en 25.000 verschillende types.

Bestel gemakkelijk online en wij bezorgen uw bestelling gratis en snel. En met meer dan 300 montagepartners in Nederland is er altijd wel iemand in de buurt om u met de montage van uw nieuwe aankoop te helpen.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 18.05.2024 07:40