0208081934

Complete wielset

Aluminium velg met Vierseizoenenbanden

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
106,87 € per velg

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Autotype kiezen
Velg kiezen
Band kiezen
Complete wiel bestelen

Meest populaire velgen

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
af 145,50 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
af 94,45 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
af 96,81 €

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
af 136,50 €

We bieden u een passende complete wiel

Opdat we u geschikte complete wielen kunnen tonen, moet u eerst uw voertuig kiezen

Complete wielen met TPMS

Als uw voertuig is uitgerust met een TPMS-systeem, dan monteren en programmeren we de zonder extra kosten met de juiste TPMS-sensoren op uw nieuwe wielen.

Complete wielen – kosteneffectief en snelle montage

Alle bandenspecialisten raden winterbanden aan in de winter en zomerbanden voor de zomer te kiezen. Als u beide bandentypes heeft gemonteerd op afzonderlijke lichtmetalen of stalen velgen voor uw auto, hoeft u zich geen zorgen te maken over het wisselen van banden in oktober of rond Pasen. Alleen de complete wielen hoeven te worden vervangen. Onze complete wielen zijn ook goedkoper dan apart banden en velgen aan te schaffen.

Aluminium velg met all-seasons banden hier online kopen

Ook een aluminium velg met all-seasons banden koop je eenvoudig en snel online bij ons. Als u graag het hele jaar door gebruik maakt van uw auto, en u maakt zich liever geen zorgen over het op tijd wisselen van uw banden dan zijn all season banden voor u misschien de juiste keuze.

Deze bandensoort is de laatste jaren in sterk in kwaliteit verbeterd, een goede all season band doet dan ook niet meer onder voor een winter- of zomerband. U kunt ze ook direct combineren met aluminium velgen uit onze ruime collectie. Wij hebben voor iedere rijder de juiste band en velg. Van goedkope modellen tot modellen die geschikt zijn voor professionele coureurs. Kijk snel op onze handige website voor meer informatie en om de producten te vergelijken.

Aluminium velg met all-seasons banden bestellen doet u eenvoudig online

Voor het bestellen van uw nieuwe all seasons banden bent u bij 123banden.com aan het juiste adres. Of u nu alleen een band wilt bestellen of u heeft er liever meteen een velg bij, het kan allemaal. U kunt eenvoudig online betalen, wij sturen uw aankoop dan gratis en snel naar een montagepunt bij u in de buurt. We hebben er meer dan 300 in Nederland dus altijd één bij u in de buurt. U heeft bij ons tevens 30 dagen bedenktijd, u loopt dus geen enkel risico!

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 18.05.2024 07:41