0208081934

Run flat banden


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

123banden.com
Noot 4.48/5 - 873 Klantenwaardering
meerRun Flatt banden nu bij ons verkrijgbaar

Als u al een aantal jaar auto rijdt dan heeft u ongetwijfeld weleens een lekke band gehad. Dat is natuurlijk erg lastig want je kiest niet waar zoiets gebeurd. Vaak sta je op een hele onhandige locatie en dan is het vervolgens maar wachten tot de ANWB je komt redden. In zo'n geval zijn Run Flatt banden een uitkomst. Deze banden zijn speciaal gemaakt voor het zojuist beschreven scenario.

Wanneer je nu een lekke band krijgt kun je nog doorrijden. Deze banden hebben verstevigde zijwanden zodat je nog veilig naar een garage kunt rijden voor een bandenwissel. In sommige gevallen kan de band zelfs direct geplakt worden. U kunt deze banden gewoon met uw eigen velgen gebruiken. Kijkt u bij ons online voor de beste prijs.

Run Flatt banden, bestel ze vandaag nog.

Ook voor u nieuwe Run Flatt banden bent u bij 123banden.com aan het juiste adres. Nooit meer op een vervelende locatie naast de weg staan met een lekke band, dat klinkt goed of niet? Rust uw auto daarom uit met een setje banden die u veilig bij een garage kunnen brengen. Bestel bij ons en wij bezorgen ze gratis en snel. Met 300 montage partners in Nederland zit er overigens altijd één bij u in de buurt om deze banden voor u te monteren. Wij hanteren daarbij standaard een 30 dagen, niet goed geld terug beleid. U loopt dus geen enkel risico.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 18.05.2024 07:41