0208081934

graafmachines / bagger

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Snelle levering en een goede service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen
  • 1.300 montagepartners in Nederland
  • Betaling per iDEAL, creditcard, PayPal of per automatische incasso.Banden voor graafmachines en grondverzet

Hoe zien de banden van je graafmachine, kraan of shovel er uit? Kunnen ze nog even mee of zijn ze binnenkort wel aan vervanging toe? Stel het niet uit tot het allerlaatste moment, want een versleten band zorgt voor onnodig oponthoud op je werkplek.

Bestel alvast een set banden op 123banden.com, bijvoorbeeld van Continental of Michelin en gebruik deze voor vervanging van je oude banden. Dit type banden moet zowel op de weg als op gras en losse, zanderige, modderige ondergrond goed kunnen presteren. Het bandenprofiel is hiervoor zeer geschikt door de grofheid. Het rubber is steviger dan van een autoband waardoor er meer gewicht op gedragen kan worden en je de band niet zo snel lek rijdt. Het brede loopvlak zorgt voor voldoende stabiliteit voor je zware graafmachine of shovel. Een beetje rijcomfort is natuurlijk ook prettig, zeker als je van bouwplaats naar bouwplaats moet rijden over de weg.

Bij 123banden.com vind je de juiste banden die perfect geschikt zijn voor het zware werk op wisselende ondergrond, zowel op de harde weg als ernaast. Bestellen en betalen is zo gebeurd, met een paar klikken ben je al klaar en zijn je nieuwe banden onderweg naar jou.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 18.05.2024 07:45