0208081934

industriŽle luchtbanden

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Grote keuze aan top kwaliteit banden:

  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.IndustriŽle luchtbanden - 123banden.com

IndustriŽle luchtbanden van 123banden.com worden gebruikt in, de naam zegt het al: de industrie. Dat wil zeggen dat je deze banden kunt vinden onder heftrucks, landbouwmachines, tuinbouwmachines, grasmaaiers en vervoermiddelen voor intern transport, zoals reachtrucks en stapelaars. In de industrie worden diverse bandensoorten gebruikt: luchtbanden, gelaagde volrubber banden en massieve banden met staalversteviging.

Om het zware werk in de fabriekshal of het magazijn goed aan te kunnen, moeten de bandenprofielen voldoende grip geven op de ondergrond en veel stabiliteit geven aan het voertuig waaronder ze gebruikt worden. De rolweerstand is ook belangrijk. Hoe lager de rolweerstand, hoe makkelijker je heftruck of tractor rijdt. Bovendien zorgt een lage rolweerstand er voor dat de bandentemperatuur niet te hoog wordt bij het verrijden van zware lasten. De luchtbanden die gebruikt worden voor zware toepassingen moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen. Helaas zijn luchtbanden gevoeliger voor lekrijden dan bijvoorbeeld volrubberbanden. Maar daar staat ook iets tegenover.

Een groot voordeel van luchtbanden is namelijk de betere schokdemping op oneffen terrein, waardoor de heftruck en de gedragen last minder snel beschadigen. De banden kunnen met perslucht op spanning gebracht en gehouden worden zodat ze steeds de juiste demping geven die je op dat moment nodig hebt.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 04.06.2023 07:47