0208081934

stalen velgen

Opdat we u geschikte velgen kunnen tonen, moet u eerst uw voertuig kiezen

Stalen velgen

Ook stalen velgen koopt u gemakkelijk hier online bij ons. Maar waarom zou u nou voor dit soort velgen kiezen? Staal is om te beginnen goedkoper dan lichtmetaal en dat zie je meteen terug in de prijs. Deze velgen zijn een stuk goedkoper en net zo sterk als lichtmetalen velgen. U kunt deze velgen met allerlei soorten en types autobanden combineren.

U hoeft zich dus niet te beperken tot een aantal vooraf bepaalde maten, dat is wel zo handig. Staal ziet er daarnaast niet zo snel vuil uit als lichtmetaal. Dat is een groot voordeel in de winter. Met name wanneer het sneeuwt en men met pekel heeft gestrooid. Ze zijn tot slot ook nog minder onderhoudsgevoelig dan lichtmetalen velgen.

Stalen velgen bestelt u hier eenvoudig op 123banden.com

Stalen velgen kunt u nu ook bij ons op 123banden.com bestellen. Of u deze velgen nu met zomerbanden of winterbanden wilt combineren, dat maakt niet uit. Stalen velgen passen altijd, dat komt door het uitgebreide aantal inch maten dat er aangeboden wordt.

Hier bezorgen wij uw velgen overigens gratis en snel, zo hoort dat vinden wij. En één van onze 300 montagepartners helpt u graag met de installatie. U loopt graag geen risico? Ook dan zit u bij ons goed, u maakt automatisch gebruik van ons 30 dagen retourbeleid.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 13.04.2024 07:40