0031 85 888 7910

Motorbanden: Scooters / Brommers

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Scooters banden

Scooters banden wisselen, is dat eigenlijk wel nodig? Hoewel veel mensen dat nooit doen is het eigenlijk essentieel om op tijd de banden op je bike te wisselen. Hoe goed jouw machine ook is, uiteindelijk moet al die kracht overgebracht worden op het wegdek. Als je rubber dus niet in orde is dan lijdt je voertuig daaronder.

Voor de beste prijs voor nieuwe banden ben je hier aan het juiste adres. Of je nu de goedkoopste scooter banden zoekt, of toch liever een A merk hebt. Bij ons kun je ook terecht voor winterbanden. Als je op tijd wisselt heb je hier veel baat bij, en daar hoeft het niet eens voor te sneeuwen. Bij een temperatuur onder de 7 graden presteren deze banden al beter dan zomerbanden.

Scooters banden en Brommer banden zijn doorgaans best smal. Je hebt zodoende niet veel loopvlak waar je op rijdt. Dat heeft als voordeel dat je sneller kunt rijden, er is immers minder weerstand. Een nadeel is echter wel dat je in de bochten ook minder grip hebt. Kies zodoende voor een goede band.

De grote merken zoals Pirelli, Bridgestone en Continental doen al jaren onderzoek naar de beste rubber samenstellingen en profielen voor banden. Dat doen ze niet alleen voor auto's maar ook voor motoren, en daar pluk jij op je scooter de vruchten van. Kies dus vandaag nog voor een nieuw setje top banden en zie hoe de prestaties van je scooter verbeteren.

Scooters banden zijn heel eenvoudig te bestellen

Bestel vandaag nog je scooter banden op 123banden.com. Wij bezorgen gratis en super snel door het hele land. We hebben tevens 300 montage partners in Nederland dus er is altijd iemand bij jou in de buurt om de banden te monteren. En met onze 30 dagen, niet goed geld terug, garantie loop je geen enkel risico.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 18.10.2021 07:44