0208081934

Complete wielset

stalen velgen met Vierseizoenenbanden

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Autotype kiezen
Velg kiezen
Band kiezen
Complete wiel bestelen

We bieden u een passende complete wiel

Opdat we u geschikte complete wielen kunnen tonen, moet u eerst uw voertuig kiezen

Complete wielen met TPMS

Als uw voertuig is uitgerust met een TPMS-systeem, dan monteren en programmeren we de zonder extra kosten met de juiste TPMS-sensoren op uw nieuwe wielen.

Complete wielen – kosteneffectief en snelle montage

Alle bandenspecialisten raden winterbanden aan in de winter en zomerbanden voor de zomer te kiezen. Als u beide bandentypes heeft gemonteerd op afzonderlijke lichtmetalen of stalen velgen voor uw auto, hoeft u zich geen zorgen te maken over het wisselen van banden in oktober of rond Pasen. Alleen de complete wielen hoeven te worden vervangen. Onze complete wielen zijn ook goedkoper dan apart banden en velgen aan te schaffen.

Stalen velgen met all seasons banden voor scherpe prijzen

Stalen velgen met all seasons banden zijn de goedkoopste oplossing om het hele jaar door veilig met uw auto op pad te kunnen. Stalen velgen zijn misschien niet zo mooi als lichtmetalen velgen maar ze zijn wel een stuk goedkoper. All seasons banden zijn deze dagen een stuk beter dan ze in het verleden waren. Steeds dichter komen deze banden in prestaties bij aparte zomerbanden en winterbanden.

De grote bandenfabrikanten als Michelin, Goodyear en Bridgestone komen steeds verder in hun onderzoek naar speciale profielen en rubber samenstellingen. Bestel uw banden online bij ons en wij garanderen tevens de beste prijs voor u. Wij hebben voor u ook de combinatie zomerbanden velg met zomerbanden; hiermee rijdt u van april tot september met uw favoriete velgen het hele land veilig door.

Stalen velgen met all seasons banden koopt u gemakkelijk online

Bestel uw nieuwe all seasons banden met stalen velgen nu heel eenvoudig op 123banden.com Wij hebben wel 100 merken en 25.000 verschillende typen banden, als u het bij ons niet vindt dan bestaat het niet! Wij geloven tevens in een snelle bezorging die volledig gratis is. Uw nieuwe banden kunnen bezorgt worden bij één van de 300 montage partners die wij verspreid over Nederland hebben, zij monteren dan de banden voor u. Bij 123banden loopt u overigens geen risico, wij hanteren standaard een 30 dagen retourbeleid.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 14.07.2024 07:40