0208081934

Complete wielset

stalen velgen met zomerbanden

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Autotype kiezen
Velg kiezen
Band kiezen
Complete wiel bestelen

We bieden u een passende complete wiel

Opdat we u geschikte complete wielen kunnen tonen, moet u eerst uw voertuig kiezen

Complete wielen met TPMS

Als uw voertuig is uitgerust met een TPMS-systeem, dan monteren en programmeren we de zonder extra kosten met de juiste TPMS-sensoren op uw nieuwe wielen.

Complete wielen – kosteneffectief en snelle montage

Alle bandenspecialisten raden winterbanden aan in de winter en zomerbanden voor de zomer te kiezen. Als u beide bandentypes heeft gemonteerd op afzonderlijke lichtmetalen of stalen velgen voor uw auto, hoeft u zich geen zorgen te maken over het wisselen van banden in oktober of rond Pasen. Alleen de complete wielen hoeven te worden vervangen. Onze complete wielen zijn ook goedkoper dan apart banden en velgen aan te schaffen.

Stalen velgen met zomerbanden, een verstandige keuze

Lichtmetalen velgen staan natuurlijk erg mooi onder de meeste auto's. Maar misschien geeft u daar wel niets om en zijn veiligheid en prijs hogere prioriteiten voor u. In dat geval kunt u ook in de zomer gerust voor stalen velgen met zomerbanden kiezen. Op het gebied van prestaties doen deze velgen niet onder voor lichtmetaal en daarbij zijn ze stukken goedkoper.

Voor de goedkoopste types bent u bij 123banden.com natuurlijk aan het juiste adres. Dus zorg er vandaag nog voor dat uw auto klaar is voor de zomer. Uw winterbanden presteren goed als het buiten kouder dan 7 graden is. Maar wanneer het weer warmer wordt bent u met zomerbanden beter af, de samenstelling van het rubber geeft dan een veel betere grip en verkort tevens uw remweg.

Stalen velgen met zomerbanden gemakkelijk online bestellen

Bestel uw banden met stalen velgen vandaag nog op 123banden.com Wij hebben een ruime selectie van 100 merken en 25.000 verschillende types. U vindt dus altijd de band of velg die bij uw wensen past. Wij bezorgen tevens snel en gratis. En met 300 montagepartners verspreidt over Nederland wordt uw nieuwe aankoop altijd vlot voor u gemonteerd. U loopt bij ons trouwens geen risico. U maakt standaard gebruikt van ons 30 dagen retourbeleid. En de lage prijzen, die zijn gelukkig ook standaard bij 123banden.com.

123banden.com - een aanbieding van Delticom AG 13.04.2024 07:40